Steve Tielens hard aangepakt: “Toen heb ik gereageerd”
PMN

Steve Tielens had een hit met ‘Het is weer Couckenbak’ en heel Vlaanderen leerde de schlagerzanger kennen door zijn de realityreeks ‘The Show Must Go On’. Het was niet altijd gemakkelijk voor hem.

Door het programma hadden heel veel mensen vooroordelen tegenover Steve Tielens. “En als ze me dan in het echt ontmoetten zeiden ze dikwijls: ‘Jij valt wel beter mee dan op tv'", zegt hij aan Showbizz24.

Online werd de zanger ook dikwijls zwaar aangepakt. “Een groep Leuvense studenten hebben eens opgeroepen om mij te bekogelen met tomaten”, legt de zanger uit. “Toen heb ik gereageerd ‘Goed mannen maar niet met tomaten uit blik alstublieft’.” 

Extra entertainment

Steve Tielens benadrukt steeds zichzelf te blijven. “Ik ben wie ik ben en dat is toch iets anders dan alle doorsnee artiesten. Zeker op het podium durf ik tussen mijn nummers toch wel eens uitpakken met bindteksten die eerder neigen naar stand up comedian.”

“Ik probeer mij altijd te onderscheiden door extra entertainment in mijn shows te steken. En dat is nooit hetzelfde maar telkens spontaan wat er dat moment in mij opkomt”, verduidelijkt Steve.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.