Steve Tielens blikt terug op overlijden van Monique: “Het was een hel”
PMN

Schlagerzanger Steve Tielens en Monique werden een heel bekend duo nadat ze door Peter Boeckx gevolgd werden in ‘The Show Must Go On’. Helaas overleed Steve’s maatje op 76-jarige leeftijd aan kanker, eind vorig jaar.

“Dat was voor mij een hel, iemand verliezen die zoveel voor mij betekend heeft. Monique ondersteunde mij enorm in mijn carrière zowel vriendschappelijk als financieel. Zo heeft ze me twee cd’s laten opnemen en een studio gefinancierd zodat ik zelf mijn muziek kon opnemen”, vertelt Steve Tielens aan Showbizz24. 

“Ze wilde mij verder zien geraken in de muziekwereld en me daarbij steunen. Monique zag me echt als een zoon en zij spoorde me aan om dingen te ondernemen en door te zetten. Ik heb haar nooit om zaken gevraagd. Ze kwam met die initiatieven naar mij geheel vanuit zichzelf.”

Hoe voelde het voor jou toen ze overleed? “Het is alsof je een dirigent wegneemt bij zijn orkest. Ik moet daarmee leren omgaan, mee leren leven. Dat is zeker niet gemakkelijk, want zij was iemand die een grote waarde in mijn leven had."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.