Video ‘The Starlings live in de Lotto Arena: “We zijn er klaar voor”
WVDS

De langverwachte show van ‘The Starlings’ in de Lotto Arena gaat eindelijk kunnen doorgaan op zondag 29 mei. Het populaire duo Tom Dice en Kato Callebaut zijn er volledig klaar voor.

“We zijn al een tijdje klaar voor de show in de Lotto Arena”, lacht Tom. “En nu zijn we er 100 procent klaar voor. Twee jaar wachten is lang dus zijn we blij dat het er eindelijk aan komt”, klinkt Tom enthousiast in gesprek met Showbizz24. 

Het publiek mag heel wat emoties verwachten volgens Kato. “Mensen gaan ontroerd worden, maar we spelen ook heel wat uptempo songs, dus gaat er ook veel energie zijn.”

“We brengen ook sowieso nummers uit ‘Liefde voor Muziek’, want er zullen veel mensen besloten hebben naar onze show te komen door ‘Liefde voor Muziek’. En er komt een special guest.” Wie die gast is komen we binnenkort via hun sociale media te weten.

Een extra voordeel doordat de show nu pas doorgaat is dat ‘The Starlings’ ook nummers uit hun nieuwe album ‘Seaside’ zullen brengen. “We doen eigenlijk een showcase van ons nieuw album, maar dan direct in de Lotto Arena en dat is superleuk”, lacht Kato. 

Tenslotte laat Tom nog even weten: “Mensen kunnen nog steeds online tickets kopen of de dag zelf beslissen om af te komen. Het zit zeker goed vol, maar er is nog plaats voor meer.”

Welke ambities Tom en Kato nog hebben en het hele interview kan je beluisteren in onderstaande video. 

Tickets en info voor hun show in de Lotto Arena vind je hier.

Meer nieuws

Meer nieuws

.