The Starlings hun nieuwe single is ‘Magic’: “En nu aftellen naar de ultieme climax”
PMN

Tom Dice en Kato Callebaut vormen samen ‘The Starlings’. Bovendien zijn ze ook naast het podium nog eens een koppel.

‘The Starlings’ raakten in Vlaanderen bekend door hun deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’. Met ‘Little Submarine’ veroverden ze de hitparade en de harten van de Vlamingen.

Tom en Kato hebben ook groot nieuws. Ze hebben een nieuwe zomersingle klaar. ‘Magic’ is de titel. De song gaat over het magische gevoel als je iemand terugziet.

“Kato en ik zijn eigenlijk continu bij elkaar. En eerlijk? We zouden het niet anders willen”, vertelt Tom aan Het Laatste Nieuws.

“Dat gevoel verrast me ook niet meer, omdat het zo natuurlijk aanvoelt. Het zou gewoon heel vreemd zijn, mocht het omgekeerd zijn.”

‘Magic’ klinkt heel zomers en moet je er niet aan twijfelen dat we dit nummer nog vaak op de radio gaan horen de komende tijd.

Er is trouwens nog meer goed nieuws voor wie ‘The Starlings’ live aan het werk wil zien in de Lotto Arena. Er zijn nog kaartjes te koop voor dat unieke optreden. “We tellen vooral af naar begin volgend jaar. De Lotto Arena is de ultieme climax”, vat Tom het nog samen.

Wie nog een ticket wil voor de Lotto Arena, moet zeker eens een kijkje nemen op deze website: https://tttartists.be/artist/the-starlings/

Meer nieuws

Meer nieuws

.