Interview ‘The Starlings’ als kandidaat voor het Songfestival? Ze geven zelf antwoord
WVDS

In 2023 is het weer de beurt aan de VRT om een artiest naar het Eurovisiesongfestival te sturen. Misschien zouden ‘The Starlings’ Kato Callebaut en Tom Dice een goede inzending zijn.

“We willen dat wel graag doen, maar we moeten een straffe song hebben om het daar goed te doen. Ik denk dat elk genre daar zou kunnen scoren. Traag, uptempo, een gekke song, … Als de performance goed is, kan alles daar winnen”, vertelt Tom aan Showbizz24.

Tom Dice nam in 2010 deel aan het Eurovisiesongfestival met zijn nummer ‘Me and my guitar’ en werd daar zesde in de finale. De beste prestatie voor België in lange tijd. 

“We zouden niet gaan als we niet even goed kunnen doen als ik destijds”, klinkt het bij Tom trots. “We willen daar iets goeds neerzetten.” 

“Hoe de wereld zich voelt die dag is ook belangrijk. Als de wereld hoop nodig heeft, zullen ze sneller stemmen op een nummer van Duncan Laurence”, legt Tom uit. “Als de wereld kwaad is, dan wint Maneskin; “En het moet vooral heel eigen zijn”, vult Kato aan. “Ik denk dat dat wel de basis is.”

Meer weten over de motivatie van Kato en Tom? Bekijk het hieronder!

Meer nieuws

Meer nieuws

.