Stan Van Samang heeft groots nieuws te melden: "Anders dan Anders"
PMN

Stan Van Samang is blij dat hij weer kan optreden. Hij heeft zelfs al een heel nieuwe tournee gepland.

Tijdens zijn tournee “Anders dan Anders” zijn er vaste waarden, maar ook veel nieuw werk, vertelt hij aan Showbizz24.

“Ik ga natuurlijk niet alles verklappen, maar we borduren voort op de theatershows die we al gedaan hebben in het verleden. Zo hebben we ‘Simply live’ gehad en ‘Op De Schoot’ wat heel gezellig was”, legt Stan Van Samang uit. 

Anders dan Anders

“En nu is het ‘Anders dan Anders’. Maar niet alles is anders, want ik heb dezelfde mensen mee: Eric Melaerts op gitaar en Bert Gielen op piano. Dat is een formule waarin ik mij graag nestel. dat is zo heerlijk om te doen, dat zijn zo’n klassebakken.” 

“Maar ik ga er nog iemand anders bij vragen. De fans mogen veel nieuwe nummers verwachten, want ik heb een nieuwe plaat mogen maken vorig jaar en ik heb ze nog veel te weinig kunnen spelen.”  

Een bevrijding

Stan stond ook al op het podium van ‘The Night Of The Proms’ voor een groot publiek. Hoe voelt dat? “Het is niet alleen wat we doen, maar wie we zijn. En als je dat meer dan een jaar niet moogt zijn, dan doet dat pijn. En nu daar terug mogen staan, dat is heel fijn. Een bevrijding dat is het wel.”

Wil jij ook een concert van Stan Van Samang meepikken? Kijk dan op volgende link voor alle informatie en tickets: https://tttartists.be/artist/stan-van-samang/
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.