Spionnen van Yvonne Coldeweijer is wat opgevallen bij Metejoor na overspelgeruchten
COS
Spionnen van Yvonne Coldeweijer is wat opgevallen bij Metejoor na overspelgeruchten
Foto: VTM

Na een heleboel BN'ers werden onlangs ook BV's geviseerd door het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Het was Metejoor over wie de roddelkoningin 'juice' deelde.

Op basis van getuigenissen van haar spionnenleger beweert Yvonne Coldeweijer dat Joris Van Rossem, ofwel Metejoor, vreemdgegaan is met Julia Boschman van K3. Dat zou gebeurd zijn tijdens de opnames van 'The Voice Kids'.

Volgens Metejoors manager zijn de beweringen "totale onzin". Ook de zanger zelf reageerde zopas impliciet op de roddels. "Kijk in mijn hart en je zal Britt vinden", citeerde Joris een songtekst van Bryan Adams bij een foto met vriendin Britt.

Zo leek Joris zelf de puntjes op de i te zetten over de hele affaire. Nu is 'spionnen' van Yvonne wel wat opgevallen. Metejoor had eerst immers een ander tekstje onder foto geplaatst.

"Het zou kunnen dat ik niet naar de hemel ga, maar ik kom er dichterbij wanneer ik bij jou ben", klonk het. "Deze quote leek iets te 'guilty', dus heeft hij het na een paar minuten veranderd", aldus Yvonne.

Meer nieuws

Meer nieuws

.