Silvy De Bie laat weten hoe het met haar gaat na ingrijpende operatie
COS

Silvy De Bie deed deze week schrikken op sociale media. De zangeres vertelde maandag dat ze in het ziekenhuis lag en onder het mes zou moeten gaan.

Sylvie De Bie vertelde dat ze last heeft van otosclerose. Dat is een verbening in het middenoor, waardoor slechthorendheid en zelfs doofheid kan ontstaan. "Ik ben mijn gehoor al een hele tijd aan het verliezen", vertelde Sylvie openhartig in een video op Instagram.

Via hetzelfde medium laat Sylvie nu weten dat de operatie een succes was. "Nu een tweetal maandjes revalideren, en dan eindelijk weer het podium op!", schrijft een enthousiaste Silvy. Met haar bericht wil Silvy iedereen bedanken voor de "ontzettend lieve berichtjes".

"Vandaar dat ik jullie langs deze weg wil bedanken. Jullie steun heeft mij enorm geholpen tijdens de stress- en angstmomentjes. Ik ben jullie enorm dankbaar. Ook hartelijk dank aan Proff. Offeciers en zijn fantastisch team te Sint Augustinus Wilrijk voor de goede zorgen", besluit Silvy. We wensen Silvy een spoedig herstel toe!

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CZKHWCwMutW/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.