Showbizzwatcher trekt pijnlijke conclusie over Niels Destadsbader
WVDS
Showbizzwatcher trekt pijnlijke conclusie over Niels Destadsbader
Foto: VRT

Niels Destadsbader maakte aan het begin van de zomer van 2021 de overstap naar de VRT. Maar nu rijzen er wel vragen over zijn prestaties en wat zijn toekomstplannen zijn.

Wij spraken erover met onze showbizzwatcher. “Op een eerste tv-programma met Niels was het wachten tot afgelopen zomer. Toen presenteerde hij samen met Siska Schoeters de zes ‘Zomerhit’-shows. Voorlopig eigenlijk het enige ‘grote’ programma op Eén met Niels.”

Niels werd naar de VRT gehaald om shiny floor shows te presenteren. Daarvoor had de openbare omroep veel geld over. “Niels zou naar verluidt 400.000 euro per jaar verdienen bij de VRT. Het is dan ook best wel raar dat het al zo’n anderhalf jaar duurt vooraleer we zo’n show met hem te zien krijgen.”

Niels wordt ook niet ingezet in andere grote projecten. In ‘The Greatest Dancer’ is hij coach en geen presentator. “En ook geen Niels voor de presentatie van de nieuwe Vlaamse Televisieprijzen ‘Kastaars!’. Wel Danira naast Koen Wauters voor VTM en Gert Verhulst voor Play.”

Het meest recente dat Niels gedaan heeft, waren de WK-babbels en die werden nogal kritisch onthaald. Vooral op sociale media werd Niels niet gespaard door kijkers. Onze showbizzwatcher kan dan ook maar één besluit trekken. (zie video)

Meer nieuws

Meer nieuws

.