🎥 Showbizzwatcher doet opvallende vaststelling over Sean Dhondt na plots ontslag: “Niet de eerste keer”
WVDS
🎥 Showbizzwatcher doet opvallende vaststelling over Sean Dhondt na plots ontslag: “Niet de eerste keer”
Foto: Qmusic

Een paar weken geleden kwam er verrassend nieuws. Sean Dhondt kreeg na acht jaar bij Qmusic zijn ontslag. Iets wat de luisteraars én Sean niet zagen aankomen.

“Sean was acht jaar lang een vaste waarde op Qmusic”, klinkt het ook bij onze showbizzwatcher. “Sean was naar mijn gevoel toch wel een van de gezichten van de zender. Zijn ontslag kwam dus wel als een verrassing.”

Een duidelijke reden voor zijn ontslag is er niet. “Verjonging, vernieuwing of is er iets gebeurd, we weten het niet.” Het is wel opvallend dat hij nog niet meteen vertrekt. “Sean was recent nog te horen tijdens de Foute 728 en vanaf deze week is hij een van de stemmen vanuit het Q Beach House in Oostende.” 

Ook op televisie zagen we Sean Dhondt de afgelopen jaren een stuk minder. “Het is inderdaad niet de eerste keer dat Sean een job bij DPG Media ziet sneuvelen”, stelt onze experte vast. Zo moest hij eerst afzwaaien als presentator bij ‘The Voice’. “Na seizoen 7 werd hij niet teruggevraagd.” 

“Later moest hij ook na vijf seizoenen zijn plekje als coach bij ‘The Voice Kids’ afstaan. De timing daarvan vond ik toch een beetje vreemd. Je kan er niet omheen dat Sean sinds het Eveline-schandaal wel vaker slecht nieuws kreeg. Alleen ‘BV Darts’ op VTM 2 mocht Sean nog presenteren.”

Verder hebben wij het met onze showbizzwatcher nog over de zaken die Sean deze zomer gepland heeft en over zijn toekomst op de radio.

Meer nieuws

Meer nieuws

.