Video Showbizzwatcher doet opmerkelijke vaststelling over zwangerschap Hanne Verbruggen van K3
Showbizzwatcher doet opmerkelijke vaststelling over zwangerschap Hanne Verbruggen van K3
Foto: Photonews

Vorige week kwam er fantastisch nieuws: er is een K3-baby op komst. Hanne Verbruggen en haar echtgenoot Jorn Sarens verwachten in december een eerste kindje. Het is meteen ook het eerste kindje in de huidige K3-bezetting.

“Het nieuws kwam als een complete verrassing. Hanne maakte al meermaals duidelijk dat kindjes nog niet voor meteen waren. “Ik zie doodgraag kinderen, maar mijn biologische klok tikt nog niet. Ik ben heel blij met mijn leven zoals het is”, zei ze recent nog in Story.”

“Volgens een persbericht van Studio 100 zal Hanne de komende tijd haar K3-activiteiten gewoon verder zetten. Zo zijn er deze zomer natuurlijk heel wat optredens, maar ook de voorstellingen van de ‘Kom Erbij’-tour in Nederland dit najaar én de nieuwe show in Vlaanderen zouden gewoon doorgaan. 

"Hanne is niet het eerste K3’tje dat zwanger is. Kristel Verbeke beviel in januari 2005 van Nanou, maar daar waren geen problemen. Ook toen ze beviel van Lily in september 2006 was dat combineerbaar met K3. Ook Karen Damen beviel in februari 2010 van haar kindje. Opvallend is dat Karen en Hanne, de ‘rosse’ K3’tjes, allebei zwanger waren toen er net een nieuw K3’tje aan boord was gekomen."

Bekijk de volledige analyse van onze showbizzwatcher in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.