Showbizzexpert laat zich verrassend uit over 'affaire' van Metejoor en Julia Boschman
COS
Showbizzexpert laat zich verrassend uit over 'affaire' van Metejoor en Julia Boschman
Foto: VTM

In Nederland moeten bekende gezichten zich al enkele jaren zorgen maken over de juicekanalen. Ook BV's komen steeds vaker in het vizier van de kanalen.

Afgelopen zomer werd duidelijk dat ook bekend Vlaanderen niet meer veilig is voor de zogenaamde 'juice'. Metejoor en K3'tje Julia Boschman kwamen toen in het vizier van Yvonne Coldeweijer, dé Nederlandse roddelkoningin.

"Het schijnt dat Julia van K3 afgelopen seizoen van 'The Voice Kids' meerdere malen is vreemdgegaan met collega-coach en zanger Metejoor. Beiden zitten momenteel in een relatie", klonk het deze zomer.

Of de bewering van Yvonne waar is? "Da's de vraag van één miljoen ondertussen. Wel, ik heb met beide kanten gesproken. Zowel met Metejoor als met Julia. Zij ontkennen het in alle talen", vertelde Jolien Boeckx, showbizzexpert van Het Laatste Nieuws, in 'Play Café'.

"Er is geen bewijs, er zijn geen video's, er zijn geen foto's gemaakt van de zogenoemde affaire, dus daar stopt het eigenlijk in dat geval bij ons. Wij kunnen niet zeggen 'die affaire klopt', als ze het allebei ontkennen en als er geen bewijs is."

"We moeten ook in detail luisteren naar dat verhaal, want Yvonne zegt eigenlijk zelf bij het naar buiten brengen van dat verhaal 'het schijnt dat'. Dus eigenlijk geeft zij aan geen honderd procent zeker te zijn", aldus Jolien.

Meer nieuws

Meer nieuws

.