Seksuologe Kaat Bolle: “Wie zegt dat dit zo is in relatie van BV’s die naaktfoto’s verstuurden?”
PMN

Er zijn al heel wat negatieve reacties gekomen van de BV’s van wie naaktfoto’s gelekt zijn. Maar zijn die reacties wel terecht?

Seksuologe Kaat Bollen zet iedereen aan het denken. Ze werpt een heel ander licht op de zaak. “In het geval van Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire gaat het niet alleen over sexting”, laat Kaat weten in TV-Familie.

“Ze hebben alle drie een relatie waarvan wij veronderstellen dat die monogaam is. Voor hetzelfde geld hebben ze een open relatie. Maar iedereen gaat er dus van uit dat Stan & co virtueel zijn vreemdgegaan.”

“Mocht het hier gaan om gelekte beelden die voor hun partners bedoeld waren, zou het land niet zo op stelten staan. Ze mogen trouwens alle drie hun pollen kussen.”

“Mochten het over pikante foto’s van vrouwen gaan, zouden een half uur later alle foto’s en filmpjes online gestaan hebben. En die dames worden afgeschilderd als ‘sletten’. Terwijl die mannelijke BV’s hier wat hun carrières betreft vrij ongehavend uit. Maar privé, dat is natuurlijk wel andere koek…”

Meer nieuws

Meer nieuws

.