Schrikwekkend wat Marco Borsato met vrouw deed: “Al langer een vermoeden”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Voor Marco Borsato start er een nieuw leven. Hij zag een einde komen aan zijn huwelijk met Leontine en leeft nu in een penthouse in Alkmaar.

Marco Borsato heeft zijn vrouw Leontine zeker één bedrogen, dat was met Iris Hond. Al lijkt dit nog maar het topje van de ijsberg te zijn.

Er zijn geruchten dat Marco een relatie heeft gehad tijdens zijn huwelijk met 4 à 5 andere vrouwen. In het weekblad Privé heeft een man van wiens vrouw een relatie heeft gehad met de zanger een pakkende getuigenis gedaan.

De vrouw is intussen de ex-vrouw van de man. “Ze heeft berouw getoond en aangegeven dat ze gestopt was met hem omdat ze met mij verder wilde. Omdat ze van mij hield en het altijd zo fijn was met elkaar”, klinkt het bij de man.

Hij is niet te spreken over wat Marco Borsato deed bij zijn toenmalige vrouw. “Ik merkte dat ze steeds met een andere verklaring kwam. Hierdoor kreeg ik opnieuw het vermoeden dat Marco haar nog steeds beïnvloedt. Hoe en wat ze tegen mij moest zeggen. Ik zie het zo, alsof ze is gehersenspoeld.”