Schokkende beschuldigingen aan het adres van Gers Pardoel: "Jaren van fysieke en mentale mishandeling"
COS
Schokkende beschuldigingen aan het adres van Gers Pardoel: "Jaren van fysieke en mentale mishandeling"
Foto: Photonews

Nederlandse rapper en zanger Gers Pardoel en zijn jeugdliefde Sélina Van Gool braken meer dan een jaar geleden met elkaar. Ze hebben twee kinderen samen.

Gers Pardoel en Sélina Van Gool vormden dertien jaar een koppel toen ze in 2020 definitief uit elkaar gingen. Sélina bleef wel nog een tijdje de manager van Gers tot bekend raakte dat ook dat niet meer mogelijk bleek.

Naar aanleiding van een artikel in een Nederlands weekblad deed Sélina zopas op Instagram Stories haar boekje open over haar ex. Zo vertelt ze hoe ze moest stoppen met filmpjes te delen omdat die 'hem voor schut zouden zetten'. En hoe hij haar zei dat ze zonder hem niets was.

"Na meer dan 10 jaar vechten voor mijn baby daddy ben ik een bedrijf uitgegooid waar ik mede-eigenaar van ben, dat ik mee heb opgebouwd, miljoenen mee heb omgezet en mijn eigen leven en persoon voor heb opgeofferd", citeert HLN Sélina op Instagram.

Sélina zou ook bedreigd zijn door het team van Gers. "Er werd mij wijsgemaakt dat als ik zou gaan, er gezorgd zou worden dat ik failliet zou gaan. Dat mijn kinderen vervolgens zouden worden afgepakt. Ik kreeg mails waarin stond dat als ik privézaken zou openbaren - de jaren van fysieke en mentale mishandeling - ik aangeklaagd zou worden voor smaad en laster", aldus Sélina.

Ten slotte heeft ze nog een boodschap voor Gers. "Beste, ik ben niet meer bang voor jou. Mijn bedrijf floreert en heeft leukere artiesten dan ooit. We hebben mooiere projecten dan ooit. En lieve, betrouwbare partners die ik al jaren mijn partners en kompanen mag noemen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.