Sam Gooris verwijst naar dodelijke griep nu Sinterklaas er is: “Hopelijk nu niet bij ons”
PMN
Sam Gooris verwijst naar dodelijke griep nu Sinterklaas er is: “Hopelijk nu niet bij ons”
Foto: Photonews

Zaterdag is Sinterklaas aangekomen in Antwerpen. Hij had heel fijn nieuws want dit jaar zijn er geen stoute kinderen geweest.

"Ik voelde me een bang vogeltje, helemaal alleen op dat grote podium met enkel mijn kwetsbare verhaaltjes om me achter te verstoppen", zegt Bieke Ilegems in Dag Allemaal. "Nu ja, verstoppen is moeilijk wanneer je jezelf in je bloot gat zet."

"Ik lees passages voor uit mijn boeken en vertel openhartig over mijn leven", vertelt Bieke. En dus praat ze ook over het overspel van haar man Erik Goossens. "Ik heb er zeker geen spijt van. Het deed niet alleen mezelf deugd, ik voel dat het ook bij anderen iets heeft losgemaakt. Ik besef nu dat jezelf kwetsbaar durven opstellen een teken van kracht is. Doen alsof je het perfecte leventje hebt en er geen vuiltje aan de lucht is, is een teken van zwakte."

"Hij heeft er geen probleem mee dat ik erover praat. Het gaat over twintig pagina’s in een boek van zeshonderd bladzijden, dus ook in mijn lezingen krijgt het maar beperkte aandacht. Ik praat verder over goed eten, de zoektocht naar geluk en niet perfect hoeven te zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.