Ruth Beeckmans over haar dochtertjes: Zo gaan ze om met het verlies
WVDS
Ruth Beeckmans over haar dochtertjes: Zo gaan ze om met het verlies
Foto: Instagram @ruthbeeckmansofficial

Ruth Beeckmans, de altijd vrolijke actrice, moest in april van 2022 een zwaar verlies verwerken. Haar partner Gary en vader van haar twee dochtertjes overleed plots.

Via haar eigen sociale media deelt ze regelmatig berichten over het met haar gaat en ook houdt ze haar de gedachte aan Gary in leven door herinneringen te delen. “Ik vind het belangrijk dat hij deel blijft uitmaken van ons gezin”, zegt Ruth daarover in Primo.

Met de 11-jarige Charlie-Sue en 4-jarige Cobey-Mae heeft Ruth twee prachtige dochters. Die twee jonge kinderen verwerken het gemis van hun papa of daddy elk op hun eigen manier, vertelt de actrice.

Ruth Beeckmans: "Dan besef je dat kinderen gemaakt zijn voor het leven"

“Charlie-Sue praat veel over haar daddy, maar wil vooruit. Dan besef je dat kinderen gemaakt zijn voor het leven. Ze zijn kwetsbaarder, maar hebben ook een stevige weerbaarheid. Ze blijft niet bij de pakken neerzitten en draagt haar verdriet waardig. Ze doet het heel goed, ze is precies haar papa in het klein.”

Cobey-Mea heeft een ander karakter dan haar zus, volgens haar mama. “Cobey Mae staat wat banger en voorzichtiger in het leven. Ze staat graag te dansen en te springen tot er publiek komt kijken. Dan klapt ze dicht. Ze is verlegen. Maar wanneer ze omringd wordt door mensen die ze kent, doorbreekt ze dat. Dan staat ze wel graag in de spotlights.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.