Ruth Beeckmans heeft besluit genomen voor zichzelf en haar gezin na overlijden van haar geliefde Gary: “Daarvoor wil ik kiezen”
WVDS
Ruth Beeckmans heeft besluit genomen voor zichzelf en haar gezin na overlijden van haar geliefde Gary: “Daarvoor wil ik kiezen”
Foto: VTM

Ruth Beeckmans heeft duidelijk weer zin in acteren. Zowel in het theater, in de musical 'Sneeuwwitje' als ook ook voor televisie staan er al enkele serieuze projecten in haar agenda.

Ruth Beeckmans is momenteel te zien in de theaterversie van ‘Aspe’, waar het publiek probeert te achterhalen wie de dader is van ‘Moord in de studio’. Ze gaat deze zomer ook meespelen in de musical ‘Sneeuwwitje’ én in het najaar smijt ze zich helemaal in ‘Sterregem’, een komische reeks op VTM.

Een drukke agenda dus om te beheren, en tel daarbij nog twee kleine kinderen, niet gemakkelijk. “Gelukkig heb ik een sterk netwerk waarop ik kan rekenen. Dat is een grote meerwaarde”, vertelt Ruth daarover aan Primo.

Ruth Beeckmans verwerkt nog steeds het gemis van haar partner Gary maar heeft opnieuw hoop op mooie dingen

Ruth Beeckmans werd vorig jaar privé zwaar getroffen door het plotse overlijden van haar partner Gary. Een bezoek aan de Kazerne Dossin met getuigenissen van overlevenden van de wereldoorlog, gaf Ruth inzicht in haar verdriet en hoe ze verder wil. 

“‘Leven doet leven’ stond als quote op de muur. Dat deed me geloven dat er opnieuw mooie dingen kunnen ontstaan die je hoop geven, weliswaar met een litteken.”

“Ik wil graag vooruit, dat is eigen aan mij. Het feit dat ik twee jonge kinderen heb, stimuleert dat nog. Er rest me nog veel schoonheid. Ik denk dat ik daarvoor kies”, voegt Ruth daaraan nog toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.