Rik Verheye trekt opvallende les uit breuk met Ella Leyers
LHX
Rik Verheye trekt opvallende les uit breuk met Ella Leyers
Foto: Instagram @ella.leyers

De relatie tussen Rik Verheye en Ella Leyers begon als een sprookje: twee maanden na de bekendmaking kondigde ze hun verloving al aan. Na amper zes maanden samen gingen ze echter alweer uit elkaar.

"Hoe explosief – met een bang – we eraan begonnen zijn, met eenzelfde bang zijn we eruit gegaan", blikt Rik Verheye terug op zijn kortstondige relatie met Ella Leyers in Het Laatste Nieuws. Toch maakt hij duidelijk dat hij er absoluut geen spijt van heeft.

Hij weet van zichzelf dat hij af en toe halsoverkop verliefd wordt en er dan helemaal voor gaat. Sinds kort is zijn kijk op de liefde echter wel wat veranderd: de definitie ervan is veel breder geworden. Ook zijn familie en vrienden verdienen zijn liefde.

"Ik mag niet meer alles inzetten op één persoon", weet hij nu. "Als ik in iets geloof, ga ik vol overgave. Maar intussen weet ik: alles met maten."

Na zijn breuk met Ella zeiden zijn vrienden hem dat ze hem hadden gemist. Hij beseft nu dat hij hen niet mag verwaarlozen als hij een relatie heeft. "In feite moet je daar van in het begin over waken. Alles moet in evenwicht zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.