Regisseur van telenovelle 'Milo' wil groot misverstand over CAMILLE rechtzetten
COS
Regisseur van telenovelle 'Milo' wil groot misverstand over CAMILLE rechtzetten
Foto: VTM

CAMILLE verovert Vlaanderen al enkele jaren als zangeres. Ze werd bekend als actrice in de Ketnet-reeks '#LikeMe'. Daarin speelde ze Camille Van Beem.

Camille Dhont heeft het zowaar nog een drukkere agenda gekregen. Vanaf 2024 is CAMILLE namelijk te zien in haar eigen telenovelle op VTM. Haar personage en de telenovelle kregen de naam 'Milo'. Dat werd door de fans beslist.

Sinds vorige maand staat Camille op de set van de telenovelle. Ook Sieg De Doncker en Karen Damen hebben een rol in 'Milo'. De regie is in handen van Gert-Jan Booy. Die is vol lof over Camille.

"CAMILLE heeft een fijn gevoel voor humor. Dat is ook haar grootste talent als actrice: ze heeft een perfecte komische timing", vertelt de regisseur in Het Laatste Nieuws. Gert-Jan merkte ook meteen hoe professioneel Camille is.

"Ze staat meteen op de juiste plek, ze weet wanneer ze een stap naar links of rechts moet zetten in functie van de camerapositie. Ze is als actrice een even groot talent dan als zangeres. Ze heeft absoluut geen sterallures en is no-nonsense", benadrukt hij.

Er is wel één probleempje: Camille en haar waterfles zijn volgens de regisseur onafscheidelijk. "Soms vergeet ze die te verstoppen en komt die mee in beeld", aldus Gert-Jan Booy. 'Milo', is vanaf het voorjaar van 2024 te zien bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.