Regi Penxten over dochters Ellie Martha en Renée na scheiding: "Verwarrend voor hen"
COS
Regi Penxten over dochters Ellie Martha en Renée na scheiding: "Verwarrend voor hen"
Foto: Instagram @realregi

De scheiding van Regi Penxten en Elke Vanelderen is nu bijna helemaal rond. Het ex-koppel was zeventien jaar samen en kreeg twee dochters: Ellie Martha en Renée.

Regi Penxten en Elke Vanelderen vertelden dat ze als vrienden uit elkaar gingen. Dat hebben ze het afgelopen anderhalf jaar wel bewezen. Elke en Regi bleven namelijk nog een hele tijd onder hetzelfde dak wonen. Nu is Elke verhuisd, naar een huis op zo'n vijf minuten van Regi.

Volgens Regi gaan dochters Ellie Martha en Renée heel goed om met de nieuwe situatie. Wanneer de meisjes bij hun papa zijn, missen ze mama natuurlijk. "Dat blijft raar. Zeker omdat wij nog zo'n goed contact hebben, snappen zij het minder goed", merkt Regi op in Dag Allemaal.

"Misschien was het voor hen duidelijker geweest als wij ruziemaakten", merkt Regi op. Elke komt immers nog gewoon in het huis binnen. "En toch zijn wij niet meer samen. Da's denk ik het enige wat verwarrend is. Maar beter zo dan ouders die elkaar uitschelden. Ik hoop dat ze dat later ook zo gaan zien."

Meer nieuws

Meer nieuws

.