Regi Penxten en verloofde Kristel niet op één lijn over hun huwelijk: "Er is een probleem"
COS
Regi Penxten en verloofde Kristel niet op één lijn over hun huwelijk: "Er is een probleem"
Foto: Instagram @realregi

Regi Penxten stelde ons op Valentijnsdag voor aan zijn nieuwe vriendin Kristel Hubeny. Twee maanden later mocht hij haar zijn verloofde noemen.

Regi Penxten en Kristel Hubeny zijn dolverliefd. Als het aan Regi ligt, zouden ze meteen trouwen. Maar door alle optredens en de Sportpaleisconcerten in het najaar zal Regi nog even moeten wachten voor hij 'ja, ik wil' mag zeggen.

Belangrijk voor Regi is dat de zon schijnt op de locatie waar hij zal trouwen. "Ik wil ook nog in volle verliefdheid trouwen. Iedereen zegt: 'Dat duurt maar twee jaar.' Dus wil ik binnen die twee jaar wel getrouwd zijn", zegt hij bij Radio2.

"Als ik rap wil trouwen, moet ik ergens naartoe waar het nog mooi weer is als mijn seizoen gedaan is. Het zal sowieso in het buitenland zijn", zegt hij. Daarover lijkt hij met Kristel nog niet op één lijn te zitten.

"Lieveling, ik denk dat we nu ook wel echt gaan moeten beslissen of we in het buitenland gaan trouwen of dat we hier blijven in Genk of Heusden-Zolder", zegt ze in een spraakboodschap in 'Goeiemorgen Morgen!'.

Kristel blijkt toch een kleine voorkeur voor Genk te hebben. "Maar er is een klein probleem. Eerlijk, Genk heeft geen mooie zaal. Genk is prachtig, maar die trouwzaal, dat is ergens in de Limburghal. Da's eigenlijk geen reclame voor Genk, vind ik."

Meer nieuws

Meer nieuws

.