Regi Penxten doet opmerkelijke uitspraak over mogelijke comeback van Milk Inc.
COS
Regi Penxten doet opmerkelijke uitspraak over mogelijke comeback van Milk Inc.
Foto: VTM

Regi Penxten gaat de komende weken weer op zoek naar een unieke stem voor zijn volgende single. Die zoektocht kunnen we volgen in het tweede seizoen van 'Regi Academy' op VTM 2.

Regi Penxten heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. De Limburgse dj bouwde na Milk Inc. een succesvolle solocarrière uit én hij heeft een aandeel in het succes van een heleboel jonge artiesten van het moment.

Met die Regi-family stond de Limburger deze zomer op verschillende podia. Op 22 oktober volgt het summum van het jaar: het concert in het Sportpaleis mét de live finale van 'Regi Academy'.

Met Regi's drukke agenda zou een eventuele comeback van Milk Inc. weleens moeilijk kunnen worden. Zelf is Regi optimistisch: "Dat loopt niet weg, hoor. Als we die nummers spelen, krijgen die nog altijd veel respons", zegt Regi in Dag Allemaal.

"Als Linda als verrassing mee op het podium zou staan in het Sportpaleis, je zou nogal wat horen! Nee, als Linda morgen zegt: 'I'm ready, go!, en haar stem blijkt nog in orde te zijn, dan beginnen we eraan", besluit Regi.

Meer nieuws

Meer nieuws

.