Regi kondigt fantastisch nieuws aan, maar krijgt bakken kritiek over zich heen
COS
Regi kondigt fantastisch nieuws aan, maar krijgt bakken kritiek over zich heen
Foto: VTM

Zijn 'Zwaartekracht'-show van 22 oktober moest nog plaatsvinden of Regi kondigde al groot nieuws aan. Op 14 oktober zou de dj met zijn Regi family opnieuw in het Sportpaleis staan met de show 'The Return'.

Nu heeft Regi Penxten groot nieuws. Er komt namelijk een extra show. "Mannekes... Ik mag gewoon een jaar op voorhand een tweede show van 'The Return' aankondigen, omdat er nauwelijks nog tickets zijn voor de eerste. 1 jaar op voorhand! Wij gaan er het beste concert ever van maken!"

Opvallend is wel dat de originele show van 14 oktober naar 28 oktober wordt verplaatst en de extra show een dag eerder, op 27 oktober, zal plaatsvinden. Daar zijn heel wat fans van Regi en vooral zij die hopen dat 'return' op Linda Mertens slaat, niet blij mee.

"Als Linda echt terugkomt, dan vind ik het niet leuk dat deze extra show vóór de eerste is", klinkt het teleurgesteld op Instagram. "Jammer dat diegenen die de tickets als eerste kochten voor de show nu pas de tweede avond kunnen gaan en de hele show al bekend is tegen dan", lezen we nog.

"Het is niet eerlijk dat zij die al tickets hadden verplaatst worden naar de 28ste. We gaan niet de exclusiviteit van de show hebben", klaagt nog een fan. "Niet fijn dat je de eerste show nu als tweede zet. Zoveel moeite gedaan om er bij te zijn en nu zijn onze kaarten pas voor de tweede show."

"De enige correcte oplossing is dat ze de tickets van de show op 14 oktober naar 27 oktober hadden gezet, en mensen vrijwillig lieten kiezen of ze op vrijdag of op zaterdag willen gaan. Nu geven ze je geen keuze", klinkt het nog.

https://www.instagram.com/p/CkduiZ1sbaF/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.