Regi heeft een verrassende boodschap voor Linda Mertens: "Begint wel allemaal te kloppen"
COS
Regi heeft een verrassende boodschap voor Linda Mertens: "Begint wel allemaal te kloppen"
Foto: Photonews

Op 27 en 28 oktober bouwt Regi Penxten weer een feestje in het Antwerpse Sportpaleis met 'The Return'. Fans hopen natuurlijk dat Linda Mertens zal terugkeren naar het podium.

Linda Mertens probeerde de afgelopen jaren de spotlights te vermijden. Intussen heeft de zangeres de kracht weer gevonden om op het podium te staan. Linda was de afgelopen maanden op podia in Spanje en Engeland te zien.

Dat Linda ook naar het Belgische podium zal terugkeren, is iets waar Milk Inc.-fans massaal op hopen. Zeker met een show die 'The Return' heet. Daarmee doelde Regi echter op de stijl van muziek die hij vroeger maakte en nu aan een revival bezig is.

"Je merkt dat met 'Horen, Zien en Zwijgen'", zegt Regi bij HLN Showbits. "Voor de rest: ik los niks van Linda. Maar ik moet wel zeggen: het begint wel allemaal zo een beetje te kloppen. Meer kan ik niet zeggen."

"Als we het ooit zouden doen, dan moeten we nu misschien stilletjes beginnen kijken wanneer dat ze het ooit zou willen doen. Je voelt wel dat het zou kunnen beginnen kloppen", besluit Regi.

Meer nieuws

Meer nieuws

.