Regi en verloofde Kristel Hubeny nemen verbazend besluit over hun huwelijk
COS
Regi en verloofde Kristel Hubeny nemen verbazend besluit over hun huwelijk
Foto: Instagram @realregi

Regi Penxten en zijn verloofde Kristel Hubeny gaan trouwen. De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Het huwelijk zou begin 2024 plaatsvinden.

Regi Penxten en Kristel Hubeny leerden elkaar zo'n zeventien jaar geleden al kennen. Een relatie kregen ze toen niet. Toen ze enkele maanden geleden terug met elkaar in contact kwamen, sprongen de vonken er weer van af. Op Valentijnsdag stelde Regi iedereen voor aan zijn vriendin. In april, twee maanden later, mocht ze zich zijn verloofde noemen na een aanzoek in Zuid-Afrika.

Voor Regi wordt het de tweede keer dat hij in het huwelijksbootje stapt. In 2012 gaf de dj het jawoord aan Elke Vanelderen. Dat deden ze voor een gevulde kerk in Zolder én voor een livepubliek op televisie. Het huwelijk werd namelijk live uitgezonden op JIMtv als slotaflevering van Regi's docusoap 'Regi's World'.

Regi kreeg onlangs van HLN de vraag of ook zijn tweede huwelijk op tv te zien zou zijn. "Dat weet ik niet, maar ik zou het wel heel leuk vinden. VTM mag me altijd bellen", zei hij aan de krant. Nu kan hij het ook echt zeggen: ja, het huwelijk zal binnenkort op televisie te zien zijn. Dat mag hij vandaag bevestigen aan Het Laatste Nieuws.

"Dit jaar gaat 'Regi Academy' even met vakantie en focus ik mij op de liefde. Mijn aanstaande en ik stappen in het huwelijksbootje en we delen dat graag met de kijkers van VTM 2", vertelt hij aan de krant. "Als Regi iets doet, doet hij het goed én mogen wij mee volgen. In de docusoap zullen de voorbereidingen én het huwelijk zelf te zien zijn", zegt channel manager Kristine Willems.

Meer nieuws

Meer nieuws

.