Raymond van het Groenewoud gaat deze zomer iets speciaals doen
PMN
Raymond van het Groenewoud gaat deze zomer iets speciaals doen
Foto: Photonews

Raymond van het Groenewoud is vandaag jarig. Hij viert zijn 72ste verjaardag.

Zaterdag 6 augustus 2022 staat dit icoon uit de Belpop-geschiedenis op het podium van de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Met een uitgebreid arsenaal aan klassiekers binnen handbereik speelt hij er zijn grootste hits, muzikaal geruggesteund door het (voor de gelegenheid) 20-koppig Antwerp Philharmonic Orchestra. Gegarandeerd een warme, passionele zomeravond vol poëtische rock met een extra fijn symfonisch laagje! 
 
Het Antwerp Philharmonic Orchestra is trouwens al jarenlang een vaste waarde tijdens de legendarische Night of the Proms-concerten in binnen- en buitenland. Deze getalenteerde en gemotiveerde muzikanten staan binnenkort ook op het podium met Andrea Bocelli voor zijn concerten in Frankrijk en België.
 
"We zijn uiteraard heel tevreden dat we Raymond van het Groenewoud, een muzikale topartiest met een ijzersterke live reputatie in Vlaanderen, kunnen aankondigen", zegt Jan Van Esbroeck van PSE Belgium. 

"Zoveel van zijn nummers behoren intussen tot het collectief muzikaal geheugen. Deze horen met een symfonisch orkest wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring. Maar vandaag wensen we Raymond vooral een gelukkige verjaardag.” 

Tickets voor Raymond van het Groenewoud zijn meteen beschikbaar via www.aneveningwith.be

Meer nieuws

Meer nieuws

.