Prachtig: Gezinsuitbreiding voor Regi en Kristel
LHX
Prachtig: Gezinsuitbreiding voor Regi en Kristel
Foto: Instagram @realregi

Na een tijd single te zijn geweest, is Regi weer gelukkig in de liefde. In januari stelde hij iedereen voor aan zijn nieuwe vriendin, Kristel.

Het gaat snel tussen Regi en Kristel. In januari maakten ze hun relatie bekend, in april waren ze al verloofd. Ze zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen van hun trouwfeest, dat ergens volgend jaar zal plaatsvinden.

Uit zijn huwelijk met Elke Vanelderen heeft Regi twee kinderen, Ellie Martha en Renée. Ook Kristel heeft al een dochter, Julia. Of ze samen voor nóg een kindje willen gaan, is de vraag.

"Ik heb altijd gezegd dat ik geen kinderen meer wilde, maar nu zeg ik niet langer 'nee'", zei Regi enkele maanden geleden nog in Het Laatste Nieuws. "Alleen moeten we er dan wel niet meer te lang mee wachten."

Of ze er uiteindelijk voor gaan, daarvoor is het nog afwachten. Wel hebben Regi en Kristel voorlopig geopteerd voor een ander soort gezinsuitbreiding. Op Instagram toont de producer enkele superschattige beelden van een labradoodle-puppy.

"Onze nieuwe blonde Del!", schrijft hij erbij. Aangezien hij Del met een hoofdletter schrijft, is dat naar alle waarschijnlijkheid de naam van het beestje. Zijn volgers vinden het prachtig om te zien.

"Zoooo cute", vindt Ellemieke Vermolen. "Proficiat met de gezinsuitbreiding", wenst Kathleen Aerts hem. "Hoe alles in je leven kan veranderen, hé. Ik hoorde je twee jaar geleden nog zeggen: 'Nooit een hond.'", klinkt het ook. "Wat een schatje."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Regi (@realregi)

Meer nieuws

Meer nieuws

.