Pommelien Thijs eerlijk over nieuwe single 'Ongewoon': "Over mijn eerste gevoelens voor een meisje"
COS
Pommelien Thijs eerlijk over nieuwe single 'Ongewoon': "Over mijn eerste gevoelens voor een meisje"
Foto: Instagram @pommelienthijs

Pommelien Thijs heeft de videoclip van haar nieuwste nummer 'Ongewoon' gelanceerd. Flo Windey van Studio Brussel kreeg een opvallende rol in die clip.

Bij Qmusic vertelt Pommelien Thijs dat 'Ongewoon' gaat over de eerste kriebels die je bij iemand krijgt, het eerste gevoel dat je "compleet omverblaast". Dat ze voor een vrouwelijke tegenspeelster koos, is geen toeval.

"'Ongewoon' is eigenlijk geschreven toen ik voor de eerste keer die gevoelens had bij een meisje", geeft Pommelien toe. "Daarvoor had ik dat bij jongens gehad, maar dat was de eerst keer", vertelt de zangeres.

Volgens Pommelien is het een universeel gevoel en maakt het eigenlijk niet uit over wie ze het zou hebben geschreven. "Of je nu op jongen, meisjes of anderen valt, dat gevoel is voor iedereen hetzelfde."

Over een label op vlak van haar seksualiteit heeft Pommelien nog niet nagedacht. "Ik zou me nu bi noemen, maar dat maakt me ook niet uit. Als je daar heel graag iets opplakt, mag je daar iets opplakken."

"Ik snap dat dat voor mensen duidelijkheid geeft, maar dat geeft ook bepaalde druk. Terwijl dat voor mij allemaal niet zo moeilijk moet zijn", aldus Pommelien Thijs bij Qmusic.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/Cc2dwXuogb5/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.