Pommelien Thijs doet bijzondere onthulling over haar liefdesleven
LHX
Pommelien Thijs doet bijzondere onthulling over haar liefdesleven
Foto: Instagram @pommelienthijs

In enkele jaren is Pommelien Thijs uitgegroeid tot een razend populaire artiest. Hoewel ze voortdurend in de schijnwerpers staat, is er toch één ding dat ze liefst voor zichzelf houdt: haar liefdesleven.

Met haar single 'Ongewoon' bracht Pommelien Thijs een bijzondere boodschap. Het nummer gaat over het moment waarop ze voor het eerst verliefd werd op een meisje. Daarmee kwam ze uit de kast als biseksueel.

Voor de rest houdt ze de lippen stijf op elkaar als het over haar liefdesleven gaat. In de 'Zomerhit confessions' wil ze er echter tóch iets over kwijt.

Zo vertelt ze dat ze af en toe weleens op mensen durft af te stappen, terwijl ze het op andere momenten liever aan de ander overlaat. "Dat wisselt echt. Sommige periodes ben ik heel actief."

"Dat wisselt ook heel hard tussen mannen en vrouwen", merkt ze. Bij mannen durft ze veel meer op haar doel af te gaan, terwijl ze bij vrouwen meer de kat uit de boom kijkt.

Dat heeft volgens haar een eenvoudige verklaring. "Bij een man is het makkelijker om te denken: die kan geïnteresseerd zijn. Bij vrouwen is het moeilijker: zijn die überhaupt geïnteresseerd, of is het een vriendschap?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.