Pommelien Thijs beseft dat het ver gaat: “Nu vinden ze me vast een klootzak”
PMN
Pommelien Thijs beseft dat het ver gaat: “Nu vinden ze me vast een klootzak”
Foto: VTM

Pommelien Thijs zien we in de serie ‘Knokke Off’. Ze kreeg al heel veel complimenten voor haar acteerprestaties in de serie.

Pommelien was op de set van ‘Knokke Off’ de enige die geen acteeropleiding volgde. Het maakt haar prestatie des te opmerkelijker.

De zangeres heeft het hart op de juiste plaats. Ze wil koste wat het kost conflicten vermijden. “Ik wil bij een ruzie per se on good terms eindigen want anders doe ik geen oog dicht ‘s nachts”, vertelt ze in Humo.

Pommelien is zelfs vriendelijk tegen mensen die gemeen tegen haar doen. “En dan vraag ik me af: waarom voel ik die noodzaak nu?’”

Ze beseft dat het verregaand is. Dat heeft ook een effect op haar.
(Lees verder onder de foto)

Om de zoveel tijd krijg ik een inzinking en denk ik: ‘het lijkt wel alsof ik over me heen laat lopen, heb ik eigenlijk nog wel een ruggengraat?

“Om de zoveel tijd krijg ik een inzinking en denk ik: ‘het lijkt wel alsof ik over me heen laat lopen, heb ik eigenlijk nog wel een ruggengraat?’”

Als bij Pommelien de maat vol is, maakt ze een einde aan het contact met die mensen. “Dan zeg ik: ‘Sorry, je stempelkaart is vol. Velen zien dat niet aankomen.’”

“Ik zou echt een manier willen vinden om mensen te zeggen wat het op staat zonder te denken: ‘Help, wat het ik gedaan?’ Nu vinden ze me vast een klootzak.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.