Pijnlijk! Koen Wauters drukt Laura Tesoro met de neus op de feiten
COS
Pijnlijk! Koen Wauters drukt Laura Tesoro met de neus op de feiten
Foto: VTM

Afgelopen weekend zagen we de vijfde en zesde reeks Blind Auditions in 'The Voice van Vlaanderen'. Voor veel talenten was er een plekje in de teams van de coaches. Ook bij Laura Tesoro.

Net als vorig jaar is Laura Tesoro, die jaren geleden zelf tweede werd in 'The Voice van Vlaanderen', weer van de partij als vijfde coach. In 'The Voice Comeback Stage' gaat Laura aan de slag met talenten voor wie de coaches niet gedraaid hebben.

Tijdens de opnames gaat Koen in 'The Voice Comeback Stage' eens langs bij zijn collega. "Heb je al iemand meegepakt omdat je het kon zien en horen tegelijkertijd?", vraagt hij zich af. Die zijn er inderdaad, maar anderzijds toch vooral mensen bij wie Laura niet snapte dat er niet gedraaid werd.

"Ik heb bijvoorbeeld iemand in mijn hoofd van wie ik weet, die kan een performance geven en daar gaan jullie dan nog van verschieten, want jullie hebben dat nog niet gezien", zegt Laura. Koen drukt Laura wel meteen met de neus op de feiten: "Vorig seizoen, een reminder... je zat niet in de finale."

"Ik weet het, maar ik had wel goede liveshowacts", bedenkt Laura zich. "Dat is waar, maar is er een plan om het nu verder te schoppen?", vraagt Koen. "Tuurlijk! De bedoeling is dat we dit jaar winnen", zegt Laura resoluut. "Ik heb nu al een goed team, hoor. Wacht maar!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.