Peter Vanlaet wil nog enkele dromen doen uitkomen
PMN

Peter Vanlaet staat al 31 jaar op het podium. Door de pandemie werden al de concerten van ‘30 jaar Mama’s Jasje’ uitgesteld. En Peter heeft nog een aantal dromen. 
 

“Ik heb nog zeker een aantal dromen en één ervan gaat binnenkort in vervulling. Wij vieren namelijk binnenkort onze uitgestelde concerten rond ‘30 jaar Mama’s Jasje’.”

“Ik ben heel trots op het album 30 jaar Mama's Jasje 'De Jaren Van Verstand', want het  was goud! Een eerste concert van de reeks zal op 28 september doorgaan in de Roma in Antwerpen.”

“Ik heb nog nooit in de Roma gespeeld en dat was toch één van mijn dromen om daar eens te spelen, want ik vind dat een prachtige zaal”, verduidelijkt Peter Vanlaet.”

“En nog één van mijn grootste dromen is om eens met Frank Boeijen op het podium te staan. Dat is mijn grote voorbeeld. Het is door hem dat ik Nederlandstalige muziek ben beginnen schrijven.”

“Op 22 april spelen wij met Mama’s Jasje in de Lotto Arena. Wij zijn de hoofdact op de Nekka-Nacht en Ik mocht enkele gasten uitnodigen. Bovenaan mijn lijstje stond natuurlijk Frank Boeijen, maar die heeft die avond zelf een concert, dus dat gaat helaas niet doorgaan. Hopelijk komt het er toch eens van in de toekomst.”

Alle data en ticketverkoop van 30 jaar Mama’s Jasje: https://nl.livenation.be/artist-mama-s-jasje-1312264

Meer nieuws

Meer nieuws

.