🎥 Peter Vanlaet van Mama's Jasje doet in het oog springende uitspraak over CAMILLE en Pommelien Thijs
COS
🎥 Peter Vanlaet van Mama's Jasje doet in het oog springende uitspraak over CAMILLE en Pommelien Thijs
Foto: VRT - Jokko

De laatste rechte lijn naar de finale van 'Zomerhit 2023' is ingezet. Op 19 augustus weten we wie Margriet Hermans opvolgt. Ook Peter Vanlaet denkt te weten wie dat zou kunnen worden.

Naast genomineerden Bart Kaëll, Laura Tesoro, Mentissa en Metejoor was ook Peter Vanlaet van Mama's Jasje afgelopen zaterdag te zien in 'Zomerhit'. Op speciaal verzoek van de 'Zomerhit'-organisatie zakte Peter af naar Blankenberge.

"Ze hebben me gevraagd om een goede oude van Mama's Jasje te brengen", vertelt Peter aan Showbizz24. Er zijn natuurlijk wel een heel aantal hits om uit te kiezen zoals 'Zo ver weg', 'Doe het licht maar uit', 'Teken van leven' of 'Het is over'. 

"In samenspraak met de mensen van 'Zomerhit' hebben we gekozen voor 'Als de dag van toen'." Daar is een speciale reden voor. "Dat nummer is Zomerhit '97 geweest", verduidelijkt Peter.

Peter moet toegeven dat hij niet goed op de hoogte is van wie de twintig genomineerden zijn. "Maar ik ga ervan uit dat iemand van de jonge garde 'Zomerhit' zal winnen. Ik gok dan misschien op een Pommelien of Camille."

"Die zijn zo immens populair tegenwoordig, dat we er niet naast kunnen kijken", aldus Peter Vanlaet. Leuk detail: Peters nummers 'Het is over' en 'Teken van leven' werden gecoverd in '#LikeMe' door... jawel, Camille en Pommelien.

'Als de dag van toen' van Mama's Jasje kan je herbekijken in de 'Zomerhit'-aflevering van zaterdag 5 augustus op VRT MAX.

Meer nieuws

Meer nieuws

.