Peter Vanlaet over de coronapandemie: “Dat gevoel begin ik nu wel te krijgen”
PMN

Veel mensen zijn gevaccineerd, er zijn versoepelingen waardoor artiesten terug kunnen optreden. Hoe ervaart Peter Vanlaet het om weer op een podium te staan tussen een massa volk?

“Eigenlijk voelt het een beetje eng aan om terug zoveel mensen samen te zien zonder mondmasker. Ondertussen hebben we ook al concerten gedaan waar muziekliefhebbers hun covid safe pas moesten laten zien en dat werkt perfect.”  
 
“Begrijp me niet verkeerd, het doet vooral deugd om terug te kunnen optreden, maar het is toch nog even wennen om zoveel mensen samen te zien, met drank en eetgelegenheden. Ik krijg wel het gevoel dat we ons leven een beetje terug hebben.”

Heb je ooit getwijfeld om nog door te gaan met zingen? “Integendeel eigenlijk. De winter voor de pandemie uitbrak had ik beslist om opnieuw voltijds voor muziek te gaan. Voordien heb ik nog tien jaar een job in de bouw met mijn muziek gecombineerd.”

“Toen de coronacrisis uitbrak heb ik niet echt gepanikeerd, maar ik heb er toch bij stilgestaan dat alles anders had kunnen lopen. Maar het heeft me alleen maar extra moed gegeven om door te gaan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.