Peter Vanlaet heeft nieuw album klaar
PMN

Het is enkele jaren rustig geweest rond Peter Vanlaet en Mama’s Jasje, maar hij staat er terug. Vanaf vandaag is zijn nieuw album verkrijgbaar. 

Peter Vanlaet was in 2020 één van de gasten in Liefde Voor Muziek. Mama’s Jasje herleefde en zelfs jongeren zingen nu ook al zijn hits woord voor woord mee.Na tien jaar in de bouw te werken geeft de zanger zich opnieuw helemaal voor zijn muziek.

En er is goed nieuws te melden: “Op 24 september zal ons nieuw album ‘Spiegel’ gelanceerd worden. De single ‘Een boek voor jou’ zal een voorloper zijn op het album. Daarnaast is ‘Spiegel’ tegelijkertijd een nummer op het album. Een nummer dat in drie minuten mijn leven beschrijft”, vertelt Peter Vanlaet. 

“Er staan een aantal uptempo nummers op deze keer en een aantal covers. De covers zijn gebaseerd op liedjes die ik voor radiozender Joe  heb gecoverd.” 

“Zo staat er een nogal stevige versie van ‘Domino’ van Clouseau op. Er zullen zeven covers uit de Joe sessies opstaan, aangevuld met zeven splinternieuwe nummers.” 

Hier kun je het album downloaden:https://mamasjasje.lnk.to/spiegel

Meer nieuws

Meer nieuws

.