Peter Vanlaet en André Hazes zitten nog steeds op dezelfde golflengte: “Zie je ook in de afleveringen van Liefde Van Muziek”
PMN

Peter Vanlaet kennen we van ‘Mama’s Jasje’. Hij blikt terug op zijn avontuur in het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’.

“Ik ga heel eerlijk zijn, dat was één van de mooiste weken uit mijn leven en zeker uit mijn carrière. Dat is een droom van elke muzikant om jouw passie te kunnen delen met andere artiesten. Wij zaten ook in een prachtige setting in Spanje.”

Houd je nog contact met de andere deelnemers? “We hebben nog een whatsapp-groepje met alle deelnemers en daarop worden nog wel eens grapjes doorgestuurd. De meesten heb ik ondertussen al wel eens terug gezien en vooral André Hazes heb ik de laatste tijd al meermaals gezien.”

“Van onze groep kende ik enkel Gene Thomas al voor de opnames en de anderen kende ik slechts vaag. Maar in de uitzendingen is ook te zien hoe André Hazes en ik op dezelfde golflengte zitten qua humor. Een heel toffe kerel.”

Tien Om Te Zien

Hoe voelde het om terug op het podium van Tien Om Te Zien te staan? “Je wordt als het ware terug gekatapulteerd in de tijd. Buiten het feit dat het nu in Middelkerke doorging en niet in Blankenberge was het podium, de verlichting, Willy Sommers en Anne De Baetzelier hetzelfde gebleven”, vertelt Peter Vanlaet.

“De sfeer was net zoals vroeger. Ik hoop eigenlijk stiekem net zoals veel andere muzikanten en artiesten dat het programma terugkomt, want ik denk wel dat daar kijkers voor zullen zijn.  
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.