Peter Van de Veire en zoontje Lex zorgen voor hartverwarmend moment tijdens 'Vlaanderen Feest'
PMN
Peter Van de Veire en zoontje Lex zorgen voor hartverwarmend moment tijdens 'Vlaanderen Feest'
Foto: Photo News

Vlaanderen vierde dinsdag feest. Het was de Vlaamse nationale feestdag. De Grote Markt van Antwerpen stroomde vol met feestvierders om de top van onze Vlaamse artiesten aan het werk te zien.

Peter Van de Veire was de presentator van 'Vlaanderen Feest'. Hij praatte alles naadloos aan elkaar. Zo sprak hij met verschillende aanwezigen. Hij deed ook een kort interview met Zita Wauters.

Op een bepaald moment in de uitzending wist Peter wel iedereen te verrassen. Hij stond plots bij zijn zoontje Lex. Die was ook meegekomen. Het leverde een hartverwarmend moment op tijdens de show.

Peter ging live op televisie een praatje slaan met zijn zoontje. Lex was niet verlegen en kon perfect antwoorden op de vragen van zijn papa. En de papa zelf, die was ook tevreden. "Je hebt dat goed gedaan", zei hij na afloop van het interview tegen Lex.

Vlaanderen kreeg een mooie show om de feestdag mee af te sluiten. Elke Vlaamse artiest die op dit moment een hit heeft zong dat nummer op het podium. Een geslaagde editie!

Meer nieuws

Meer nieuws

.