Interview Paul Michiels eerlijk: “Nooit verwacht dat we ooit zoiets zouden meemaken als de coronacrisis”
PMN
Paul Michiels eerlijk: “Nooit verwacht dat we ooit zoiets zouden meemaken als de coronacrisis”

Paul Michiels ondervindt ook de gevolgen van de coronacrisis. Net als zijn collega’s is zijn agenda, op enkele optredens na, zo goed als leeg.

“Ik had nooit gedacht dat we zoiets ooit zouden meemaken”, verwijst Paul Michiels naar de coronacrisis. “Je kan alleen maar thuis zitten. Het is een harde dobber voor de hele cultuursector, die erg zwaar wordt getroffen. Zowel voor jonge artiesten als voor artiesten die al even meedraaien, zijn het mentaal en financieel moeilijke tijden”, vertelt hij aan Showbizz24.

De zanger heeft gelukkig een geweldig goeie band met zijn kinderen en kleinkinderen. “De band met de kinderen uit mijn eerste huwelijk is momenteel fantastisch. Soms trekken we met z’n allen naar mijn dochter Lisa die in Kreta woont en dan zijn we daar allemaal samen. Zalige momenten. Mijn zes kleinkinderen zie ik te weinig nu door corona, dat vind ik wel heel erg jammer, maar we houden wel contact met elkaar vooral via Facetime en WhatsApp.”
 
Ook Paul heeft een bijna lege agenda. Naast een optreden in Leuven had hij er nog één in de Ghelamco arena te Gent. “Tussen de verschillende concerten zit veel tijd, dus moet je het optreden telkens terug goed voorbereiden en opbouwen”, bedenkt Paul zich. “Het optreden in de Ghelamco arena was een heel toffe ervaring. En ik had ook heel veel zin in het concert te Leuven.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.