Opnieuw bijzonder slecht nieuws voor Marthe, Julia en Hanne van K3
COS
Opnieuw bijzonder slecht nieuws voor Marthe, Julia en Hanne van K3
Foto: Photonews

Terwijl het vandaag uitkijken is naar het grote nieuws over de "groots opgezette familievoorstelling" met K3, is er jammer genoeg ook slecht nieuws voor de groep.

Studio100 heeft vandaag groot nieuws. Vrijdagvoormiddag wordt de nieuwe musical met de meisjes van K3 officieel aangekondigd. Enkele maanden geleden raakte al bekend welke dat zou zijn.

Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen zullen gaan schitteren in hun eigen versie van 'De 3 Biggetjes'. Vandaag worden de cast, locaties en data officieel voorgesteld.

Er is jammer genoeg ook slecht nieuws voor Marthe, Julia en Hanne. Net als vorig jaar lijkt het er namelijk niet op dat ze zullen meedingen naar de 'Zomerhit'-trofee met hun zomersingle 'Fata Morgana'.

"Als voorwaarde om genomineerd te worden moet het nummer tijdens een bepaalde periode minstens één keer in de Ultratop hebben gestaan", klinkt het bij Luc Tirez, muziekbaas van Radio2, in Het Laatste Nieuws.

Werpen we een blik op de Ultratop 50 en de Vlaamse Ultratop 30 van de afgelopen weken, dan zien we dat 'Fata Morgana' de hitlijsten niet heeft gehaald. Ook vorig jaar haalde 'Mango Mango' de shortlist van 'Zomerhit' niet.

Meer nieuws

Meer nieuws

.