Interview Ook om die reden is Kato heel blij dat Tom er is: “Veel mensen weten dat niet”
PMN
 Ook om die reden is Kato heel blij dat Tom er is: “Veel mensen weten dat niet”
Foto: WVDS

Kato Callebaut en Tom Dice, oftewel The Starlings, zijn op het podium een powerkoppel en weten op die manier mensen echt te raken. Wij vroegen hoe zij dit alles als koppel ervaren. 
 

Jullie hadden elk apart al een mooie muziekcarrière. Nu staan jullie als koppel op het podium. Ervaren jullie dat als een voordeel?

Kato: “Het voordeel is dat wij perfect kunnen inschatten wat de andere gaat doen tijdens een optreden omdat wij elkaar door en door kennen”, zegt ze bij Showbizz24. 

"Het is gewoon heel leuk om constant iemand bij je te hebben en niet alles alleen te moeten doen. Wat veel mensen niet weten is dat optreden ook veel wachten is en dan is het leuk dat wij elkaar hebben.”

Zijn er soms discussies of ruzies omdat jullie zoveel samen zijn?

Tom: “Echte ruzies hebben we nog nooit gehad. Soms discussiëren we wel eens over welke kant een nummer moet opgaan, maar dat is dan eerder opbouwend bedoeld en dat zijn geen hoogoplopende discussies."

Kato: “Wij zijn twee mensen die niet graag kwaad zijn en dat helpt ook wel. Als je gewoon goed communiceert met elkaar kan je alles wel uitpraten en oplossen. Tot nu toe zijn er nog geen echte problemen geweest tussen ons.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.