Ontzettend emotioneel voor Camille: Zangeres ziet haar ouders plots in tranen uitbarsten
COS
Ontzettend emotioneel voor Camille: Zangeres ziet haar ouders plots in tranen uitbarsten
Foto: VTM

Camille is al meer dan twee jaar een ware hitmachine. Straks acteert ze in haar eigen telenovelle 'Milo' op VTM.

In al haar dromen en projecten wordt Camille enorm gesteund door haar ouders, Isabelle en Frédéric. Op haar nieuwste album 'Magie' staat het nummer 'Papa', een stevig rocknummer met een erg emotionele tekst. 'M'n rots in de branding' en 'M'n veilige haven' zingt Camille over haar papa.

"Dat is een soort cadeautje voor hem, om hem te bedanken voor alles wat hij al heel m'n leven voor mij doet. Mijn mama is ook een enorme steun uiteraard, maar ik moet nog iets houden voor mijn volgende album, hè", merkt Camille op in Dag Allemaal.

"Ik zie mijn ouders heel graag, ik ben een echt familiemens. Ik heb hen het nummer al één keer laten horen, ze begonnen allebei te huilen. Als papa huilt, dan is het echt heel speciaal, hij doet dat bijna nooit. Ik moest zelf meehuilen."

Onlangs kreeg Frédéric het ook moeilijk. Hij mocht tijdens Camilles SOS-tour één nummer meespelen op de gitaar. "Toen het de laatste keer was, werd hij een beetje emotioneel. Ik hoop dat het ooit nog eens past. Ik merk dat hij dat heel graag doet. Het is ook uniek om dat te kunnen delen. Niet elke vader kan met z'n dochter op het podium staan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.