Ontroerend moment tijdens laatste 'Vergeet Barbara'-voorstelling: Will Tura voor het eerst op het podium na nieuws over alzheimer
COS
Ontroerend moment tijdens laatste 'Vergeet Barbara'-voorstelling: Will Tura voor het eerst op het podium na nieuws over alzheimer
Foto: Photonews

Voor Gert Verhulst, James Cooke, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zit de tweede en laatste reeks 'Vergeet Barbara'-shows erop. Zondag 2 juli viel het doek over de spektakelmusical.

'Vergeet Barbara' was al sinds 2019 in de maak. Begin 2020, net voor de coronapandemie toesloeg, werd de musical in het bijzijn van Will Tura voorgesteld. Het was uiteindelijk meer dan twee jaar wachten voor Gert Verhulst, James Cooke, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans eindelijk aan de slag konden.

Op 11 december ging de musical in première in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Zondag speelden Gert en co hun laatste voorstellingen. Dat deden ze onder het goedkeurend oog van niemand minder dan Will Tura zelf. Op filmpjes die op sociale media verschijnen, zien we hoe Gert Will het podium op vraagt.

Will twijfelt niet en komt het podium mee op voor de laatste keer 'Vergeet Barbara'. Het publiek reageert dolenthousiast. Mee inpikken tijdens het nummer blijkt moeilijk, maar Will geniet er duidelijk van om nog eens mee op het podium te staan. Een staande ovatie voor de cast én Will mag niet ontbreken.

Will maakte exact één maand geleden bekend aan beginnen alzheimer te lijden. Hij maakt enige tijd daarvoor al bekend niet langer te zullen optreden. Het was zondag de eerste keer sinds het nieuws bekendraakte dat we Will nog eens in het openbaar zagen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.