"Onbegrijpelijk!": 'Tien Om Te Zien'-kijkers snappen er helemaal niks van bij Laura Tesoro
COS
"Onbegrijpelijk!": 'Tien Om Te Zien'-kijkers snappen er helemaal niks van bij Laura Tesoro
Foto: VTM

Vrijdag was er weer een spetterende aflevering van 'Tien Om Te Zien'. Opvallend: twee van de vier presentatoren traden zelf ook op.

Naast Aaron Blommaert, die met zijn nummer 'Zonde' in de top 5 stond, mocht ook Laura Tesoro haar zomernummer 'BAD ain't that BAD' performen.  Dat deed Laura zoals we het van haar gewend zijn: met een straffe stem en even straffe moves.

Op sociale media wordt Laura overspoeld met positieve reacties. "Toffe meid en kan nog goeie muziek maken ook", lezen we. "Origineel en sterk nummer met leuke act", vindt iemand. "Team tesoro is echt ontzettend trots op haar", klinkt het bij een fan.

"Dit optreden was àf! Wow!", lezen we nog. "Zeer mooi gedaan, echt top! Meer van dat", zegt iemand. "Die kan zingen én dansen, topartieste!", laat nog iemand weten. "Laura is echt een talentje, amai. Ik ben fan!", klinkt het nog. "Ze is de top in alles!"

"Dik verdiend, topzangeres", laat nog iemand weten. "Al weken fan van dit liedje en nu de act er bij. Top Laura!", reageert een fan. "Leuke dans en kledij. Zingen kan ze! Ik voel dat ze met ouder worden nog veel in haar muzikaliteit heeft. Gelijk goede wijn, Laura, hoe ouder hoe beter."

"Laura heeft zoveel kwaliteiten als zangeres. Onbegrijpelijk dat zij nog niet meer succes heeft geboekt in al die jaren. Zij verdient dit echt", merkt een fan op. "Inderdaad. Ondergewaardeerd, kan beter zingen dan sommige anderen en deze song is ook veel beter... maar ja, smaak hè."

Meer nieuws

Meer nieuws

.