Interview Olivia Trappeniers heeft groot nieuws te melden
WVDS
Olivia Trappeniers heeft groot nieuws te melden
Foto: MRO

Het gaat heel goed met de muziekcarrière van Olivia Trappeniers. Momenteel staat ze met ‘Elektriciteit’ samen met Paul Sinha heel hoog genoteerd in de hitparade. En we mogen snel meer nieuw werk van haar verwachten, vertelt ze zelf aan Showbizz24.

Met Regi en Jaap Reesema had Olivia een monsterhit te pakken met het nummer ‘Kom wat dichterbij’. Een nieuwe samenwerking met Regi sluit Olivia niet uit.

“Momenteel hebben we nog geen plannen. Maar wij werken momenteel al vijf jaar samen, dus dat is altijd nog wel mogelijk.”

Iets waar Olivia ook naar uitkijkt is haar optreden in het Sportpaleis in oktober tijdens de show van Regi ‘Zwaartekracht’. “Ik kijk er heel hard naar uit, want vorig jaar was het direct na corona heel groots en dat overviel mij nogal.” 

“Maar nu heb ik een hele zomer lang heel veel shows gedaan waardoor ik enorm ben gegroeid. Dus ik ben heel benieuwd hoe het gaat zijn om terug in het Sportpaleis te staan.”

“En er komt nog een heel leuke samenwerking aan, heel snel”, belooft Olivia. “Je gaat haar sowieso wel kennen, dat kan ik al zeggen.”

Bekijk het interview in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.