Olivia Trappeniers erg aangeslagen door overlijden goede vriendin Olivia Newton-John
COS
Olivia Trappeniers erg aangeslagen door overlijden goede vriendin Olivia Newton-John
Foto: VTM

Actrice en zangeres Olivia Newton-John is maandag overleden. Olivia voerde al 30 jaar een strijd tegen kanker. Ze werd 73 jaar.

John Travolta reageerde al met een pakkend bericht op het overlijden van zijn dierbare vriendin. En ook onze eigen OLIVIA (Olivia Trappeniers) blijkt jaren een erg mooie band te hebben gehad met de 'Grease'-actrice.

"Liv, jij bent de puurste en mooiste ziel en ik ben zo dankbaar dat ik jou gekend heb", schrijft een aangeslagen Olivia op Instagram. "Zo getalenteerd, attent, empathisch, nuchter... Ik bewonder hoe groot je hart was, vooral voor dieren."

"We hebben meer mensen zoals jij nodig op deze planeet. Bedankt dat je met ertoe hebt aangezet mijn eigen pad te volgen en 'ja' te zeggen tegen het leven. Ik hou van je, voor altijd, je kleine O", aldus Olivia.

Bij het bericht deelt Olivia enkele mooie beelden doorheen de jaren met huisvriendin Olivia. "Heel veel sterkte, liefje", reageert Sarah Puttemans. Ook Rani De Coninck en Nick Kraft steken de zangeres een hart onder de riem.

https://www.instagram.com/p/ChA8_Q1tKdu/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.