Nu al groot discussiepunt tussen Karen Damen en manager William: "Hij vindt dat ik het absoluut moet doen"
COS
Nu al groot discussiepunt tussen Karen Damen en manager William: "Hij vindt dat ik het absoluut moet doen"
Foto: GoPlay

Karen Damen kondigde donderdag groot nieuws aan. Ze komt aan het einde van het jaar met een one woman show: 'De eerste keer'.

Karen Damen werkt sinds kort opnieuw samen met K3-oprichter William Vaesen. De eerste plannen die William voor Karen had krijgen nu al vorm. Vanaf 13 december zal Karen met 'De eerste keer' een one woman show spelen.

Aan HLN Showbits vertelt Karen dat de show veel humor zal bevatten. En natuurlijk zal ook muziek een grote rol spelen. "We hebben het idee om liedjes te zingen en die aan elkaar te babbelen met anekdotes", zegt ze.

Of die muziek de eighties-covers zullen zijn waarover Karen vorig jaar sprak, is nog niet duidelijk. "Daar zijn we nog niet helemaal uit", zegt Karen. Het kwam al meteen tot een eerste discussiepunt met manager William.

"Ik heb een zeer strenge manager die absoluut vindt dat ik in het Nederlands moet zingen. Terwijl ik zei: ik ga absoluut niet meer in het Nederlands zingen. Ondertussen is natuurlijk beslist dat ik wél in het Nederlands ga zingen."

De eighties-covers zijn echter nog niet helemaal van de baan. "Die kunnen er ook in zitten. Ik probeer dat ertussen te krijgen", aldus een vastberaden Karen Damen.

https://www.instagram.com/p/Cp2JuYuMYF0/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.