Nono Wauters "extreem kwaad" op vader Koen Wauters: "Mijn hart stond stil"
COS
Nono Wauters "extreem kwaad" op vader Koen Wauters: "Mijn hart stond stil"
Foto: Instagram @wauters_koen

Koen Wauters is al toe aan zijn achtste seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. Koen kon de wedstrijd al twee keer winnen, met Lola en met Ibe.

Vrijdag stond Koen Wauters met zijn kandidaten Rosann en Johan in de halve finale van 'The Voice'. Na Rosanns optreden komt Koen met een opvallende boodschap. "Nog een ding wil ik zeggen: ik moet mij verontschuldigen bij jou en bij Johan", zei Koen.

"Ik doe dat omdat mijn zoon extreem kwaad op mij is", legt Koen uit. "Hij komt deze week naar mij en zegt: 'Wat is 't, jong, jij wil niet dat je kandidaten naar de finale gaan, of wat?' Mijn hart stond stil. Ik zei: 'Wat zeg jij nu.'", aldus Koen Wauters.

"Al die andere coaches zitten heel de tijd al te posten en iedereen op te roepen en wat doe jij op je Instagram met je 260.000 volgers? Niks", zette Nono zijn vader op z'n plaats. "Hij stuurt me juist een bericht: 'Heb je al iets gepost voor je kandidaten?' Ik heb het weer niet gedaan, ik vind dat verschrikkelijk."

"Het lijkt alsof ik jullie niet genoeg ondersteun op die manier, dus ik ga mijn fout rechtzetten. Volgende week, ik chargeer Instagram, maar dan moeten de mensen thuis mij een plezier doen: stem ze alle twee naar de finale." Voor Johan kan Koens sociale mediahulp volgende week nog baten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.