Niels Destadsbader zwaar onder de indruk van collega: "De meester aan het werk"
COS
Niels Destadsbader zwaar onder de indruk van collega: "De meester aan het werk"
Foto: Play4

Twee jaar geleden mocht Bart Peeters 60 kaarsjes uitblazen. Die verjaardag wilde hij met zijn fans vieren met een aantal concerten in de Lotto Arena.

Vijftien shows kon Bart Peeters in de Lotto Arena geven voor de coronapandemie de concertenreeks een halt toeriep. Bijna twee jaar later konden de tien uitgestelde concerten eindelijk doorgaan.

Vanaf 31 maart konden Bart, zijn muzikanten 'De Ideale Mannen' en het 500-koppig koor er eindelijk weer een lap op geven. Ze hebben nu nog twee shows te gaan: op 15 en 21 april.

Op woensdag 13 april ging Natalia nog een kijkje nemen in de Lotto Arena. "Mijnen held", schreef de zangeres bij foto's van de avond. Een avond later ging een goede vriend van Natalia ook 'Bart Peeters Deluxe': Jef Neve.

Jef Neve kwam niet alleen. "Dit is Jef en ik zit er Neve", schrijft een jolige Niels Destadsbader op Instagram Stories. Hij wou Bart, iemand naar wie hij opkijkt, ook op de valreep een bezoekje brengen. "De meester aan het werk", klinkt het nog vol ontzag bij Niels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.