Niels Destadsbader vindt het verschrikkelijk voor zijn ouders
COS
Niels Destadsbader vindt het verschrikkelijk voor zijn ouders
Foto: VRT

Niels Destadsbader maakte anderhalf jaar geleden de overstap van VTM naar de VRT. Die overstap lokt zelfs anderhalf jaar later nog steeds commentaar uit.

Niels Destadsbader heeft lange tijd niet gereageerd op de kritiek. Dat doet hij nu met een nieuw nummer: 'Jezelf zijn', een cover van 'Never Gonna Not Dance Again' van P!NK. Met het nummer wil hij iets negatiefs omzetten in iets positiefs en zijn verhaal opentrekken naar andere mensen.

Niels vond het heel moeilijk om niet te reageren. "Want je wil jezelf ook verdedigen", zegt hij bij 'Goeiemorgen Morgen!'. "Je hebt ook een mama en een papa die daardoor gekwetst zijn of worden. En ook omdat er heel veel dingen niet waar zijn en ook heel veel dingen als oneerlijk aanvoelen."

"Mocht ik nu een heel stomme fout gemaakt hebben, dan kan je zeggen: je moet er even door. Maar ik heb al veel meer stomme dingen in mijn leven gedaan dan dit eigenlijk, namelijk van zender veranderd en daar programma's gaan maken. Want meer dan dat is het eigenlijk niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.